Fashion devojka Hailey Bieber već neko vreme inspiriše brojne ljubiteljke mode i lepote svojim besprekornim lookovima: od minimalističkih odevnih kombinacija, do saveta za negu kože, Hailey diktira trendove.

A otkako je lansirala svoju skincare liniju Rhode, mnogi su zapazili i da je celi njen look, a ne samo lice, u skladu s estetikom 'glazirane krofne' koju propagira. Poslednji u nizu trendova koji je predstavila jeste i elegantan manikir koji u modu vraća već pomalo zaboravljeni retro trend sedefastog sjaja.

'Hailey Bieber manikir' kakav vole i neke druge zvezde poput Sydney Sweeney, neutralan je, pa se može nositi i za svaki dan, ali i profinjen, pa će se uklopiti u svaki glamurozniji look, a pravi je hit na TikTok-u gde pojam #haileybiebernails ima preko 100 miliona pregleda.

Radi se o noktima u mlečno belim ili rozikastim tonovima blagog sedefastog sjaja. Hailey za svoj manikir odlazi kod profesionalaca, te koristi OPI GelColor u nijansi Funny Bunny, otkrila je njena manikirka Zola, a nakon završnog sloja dodaje Tin Man metalik efekat.  

U videu saznajte više.

"MLEČNI" MANIKIR HEJLI BIBER JE HIT NA MREŽAMA: Trendseterke ga obožavaju, a ovako nešto možete uraditi i same TikTok/connie.wi