Sezona proslava zvanično je počela, što implicira da smo već uveliko u potrazi za spektakularnim i elegatnim odevnim kombinacijama, te pratećim aksesoarima. Sa druge strane, želimo da se osećamo komforno u tome što odaberemo za svečanu priliku koju imamo i da taj styling otelotvoruje našu individualnost. Ipak, stilska inspiracija je uvek dobrodošla, a ko bi bio bolja osoba za to od uvek elegantne Posh - Victorie Beckham.

Na njenom zvaničnom Instagram nalogu, pored zvaničnih fotografija njene modne kolekcije, često možemo videti i intimne porodične trenutke, ali i postove koji se odnose na njene lične modne odabire. Upravo su nam oni privukli najveću pažnju, posebno uoči praznične sezone. 

Uzmite, na primer, njenu naklonost ka pantalonama i blejzerima. Dva jednostavna komada koja verovatno svi imamo u svojim garderoberima, ali do sad nismo razmišljali o njihovom spoju za svečane prilike, sve dok Victoria Beckham nije dodala svoj dizajnerski pečat. A ljubitelji maxi haljina, obratite pažnju, verovatno ćete je češće videti u očaravajućim, dugačkim modelima nego u mini verzijama.

Dakle, ako tražite odevne kombinacije za zabave i ne znate odakle da počnete, nastavite da čitate kako biste videli svečane komade koje VB pouzdano nosi na svojim najvažnijim događajima. 

Klasično crno odelo

Počnimo od esencijalnog - crne boje i klasičnog dvodelnog odela. Ne postoji ništa moćnije od ove kombinacije koju morate posedovati jer će biti vaš džoker u apsolutno svim formalnim prilikama, pa i u ovoj - prazničnoj sezoni.

Crveno, volim te crveno

Večna asocija na Hallmarkove filmove sa božićnom temom, novogodišnju dekoraciju i prazničnu sezonu - crvena boja dodatno će naglasiti euforiju, a, to zapravo i želimo.

Jarke latex pantalone

Ljubitelji kože, latexa i sličnih materijala rado će prigrliti trend jarkih boja pantalona koje su već same po sebi dovoljne za lako kreiranje prazničnog outfita.

Crna haljina

Kako bi bilo koji stilski vodič mogao da prođe bez male crne haljine? Istovetno kao i crno odelo, ovo je jednostavno must have u svakom garderoberu - važno je samo da pronađete kvalitetan model za sva vremena.

Slip haljina à la française

High street brendovi nude šaroliku ponudu slip haljina u različitim nijansama prigodnim za sezonu slavlja - odaberite omiljenu i nadogradite je sa masivnim sakoom/kaputom i obaveznim parom visokih potpetica. 

Oversized sako + čarape sa dezenom

Victoria gaji posebnu pasiju ka čarapama sa dezenom te je u kolekciju svog brenda uvrstila upravo ovaj aksesoar. Dodajte oversized sako ili elegantnu haljinu, to je sve što vam je potrebno da dobijete outfit sa kojim ćete zasijati u novogodišnjoj noći.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.