7 rich-look trendova koje nose Francuskinje ove jeseni: Od bordo nijansi do antilop materijala - otkrijte našu listu

Trendovi koje ove jeseni viđamo na ulicama Pariza su tu!

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako živimo 1350 kilometara daleko od Pariza, naš algoritam gotovo da je opčinjen Francuskinjama i trendovima za jesen u gradu svetlosti. Naime, slojevito oblačenje u prvi plan ističe pariski chic, posebno kada svetlost dana ugledaju oversize blejzeri, mantili, elegantne čizme, plisirane suknje... samo neki od komada kojima najstilizovanije žene sveta teže u ovo doba godine.

Dok smo pregledali Instagram profile omiljenih francuskih influenserki, posebno su nas privukli rich-look trendovi koji modnim kombinacijama daju luksuznu notu. U nastavku donosimo 7 onih koje Francuskinje nose ove jeseni.

Suede

Jedan od trendova koji trenutno dominira ulicama Pariza je luksuzna antilop tkanina. Od kul predimenzioniranih jakni do šik torbi u boji peska, Parižanke biraju ovaj luksuzan materijal kako bi unapredile svoje basic komade za jesen.

Čokoladno-braon nijanse

Duboke i bogate čokoladno-braon nijanse su svuda oko nas. Bilo da se odlučite za opušteni džemper ili šik baletanke, ova boja učiniće da vaš ormar odiše quiet luxury estetikom.

Klasični trench mantil

Trench mantil je statement koji prevazilazi vreme i trendove. Ove sezone nosi se i u kratkoj verziji, kao i s detaljima poput kragne, a za koji god da se odlučite, vaš outfit izgledaće značajno više chic. 

Mekani džemperi

Sezona džempera je u punom jeku, a najfinije pletene komade u Parizu viđamo u bogatim nijansama kao što su mornarsko plava, maslinasta i braon. Samo dodajte farmerke ravnog kroja i glomazne čizme za pariski izgled bez napora.

Cipele s mini-potpeticom

Cipele s mini-potpeticom i špicastim vrhom sada se nose 24/7, kao classy, a udobna verzija za svaki dan (pa čak i poslovne sastanke). 

Burgundi aksesoari

Ne samo Pariz, već i ceo svet, obuzeo je trend burgundi boje, a za sve je kriva sada već ikonična Gucci Ancora kolekcija. Od torbi do kaiševa i cipela, ova nijansa se slaže praktično sa svim neutralnim bojama i izgleda neverovatno skupo.

Luksuzna koža

Meke kožne tkanine daju luksuzan izgled pletenim džemperima i statement komadima. Kožna midi suknja u kombinaciji sa topom ili oversize kožna jakna s balon farmerkama biče savršen način da usvojite ovaj trend.