7 trendy modela cipela koje ćete nositi čitave jeseni: Od chunky čizama do salonki - ovo su naši Deichmann favoriti

Jeste li u potrazi za novim parom jesenjih cipela? Pratite nas!

Deichmann

Oktobarske jutarnje modne dileme.

Bermude ili farmerke? Baletanke ili čizme? Jakna ili majica bez rukava? Miholjsko leto uvek donosi određene izazove kada je u pitanju kombinovanje letnjih i jesenjih komada, ali ako volite modu – sigurni smo da u tome ipak uživate. Ovo je doba godine kada imamo bezbroj načina za igru, kreativu i izražavanje vlastite posebnosti kroz stil (jer slojevito oblačenje iziskuje dobro promišljanje), za razliku od leta kada je akcenat na praktičnosti.

Jedna od omiljenih kategorija u rešavanju jesenje modne jednačine jesu cipele koliko se radujemo novim trendy modelima svake sezone, toliko slavimo i one statement koji ne izlaze iz mode, a ni iz našeg garderobera.

Novi trendovi obuće predstavljaju se kao fascinantan spoj nostalgije i budućnosti, udobnosti i ekstravagancije. Tako trenutno dominiraju robusni oblici, XXL đonovi i suptilni metalik detalji koji zrače samopouzdanjem. Moto-čizme i čizme na vezivanje vraćaju se s novim „buntovničkim stavom” i postaju neizostavni modeli urbanih, kul stilova. Patike se i dalje smatraju svestranom obućom za sve prilike, a za one koje preferiraju elegantniji stil, tu ženstvene salonke s kaišićima.

Sve vodeće modele pronašli smo u novoj Deichmann kolekciji za jesen-zimu 2024, a u nastavku izdvajamo 7 favorita.

1. Glomazne čizme s kaiševima

Glavna modna parola ove sezone? Što glomaznije, to bolje! Ove nove Catwalk čizme zrače energijom koja osvaja i daju snagu svakom vašem koraku, a lako ćete ih kombinovati kako uz jeans, tako i uz mini i maxi haljine. P.S. Deichmann ove jeseni ima čitavu kategoriju Rebel Boots – gde ćete lako pronaći model za sebe!

Deichmann 

2. Bordo gležnjače s potpeticom

Ne možete da pratite modu, a da ove sezone nemate makar jedan bordo komad (a rekli bismo i makar jedan bordo outfit – od glave do pete). Opsesija ovom nijansom ne prestaje, a mi na sve nove modele potvrdno klimamo glavom. Zato su nam već u korpi ove bordo gležnjače s potpeticom, idealne za kancelariju i cocktail hour posle posla.

Deichmann 

3. Jednostavne chunky čizme

Dolazimo do modela koji je uvek dobra investicija – jer je vanvremenski. Masivne i moćne, chunky čizme donose moderan twist klasičnim siluetama, te su savršene za balansiranje ekstravagantnih i minimalističkih outfita.

Deichmann 

4. Braon mokasine

Sa svojim čistim linijama i svestranim dizajnom, mokasine su savršen izbor za svaki dan, unoseći dozu sofisticiranosti u svaki outfit. Ove Deicmannove braon sa zlatnom kopčom dolaze kao odgovor na quiet luxury estetiku i čine da izgledate skupoceno.

Deichmann 

5. Mekane čizme u neutralnim bojama

Pravi cozy favorit sezone, s udobnim, toplim materijalima koji unose dozu opuštene elegancije u svakodnevne kombinacije. Mekane čizme odavno su prevazišle namenu za ležerne prilike – slobodno ih nosite uz kožne pantalone i dobar džemper za office look.

Deichmann 

6. Glamurozne salonke s kaišem

Ako ste skeptični oko bele obuće – onda ne znate da je baš ona model po kome se prepoznaju modni urednici. White is the new black pogotovo kada je u pitanju obuća za izlaske i svečane prilike, zato ove jeseni na posebnoj polici čuvamo ove Deichmann salonke (za koje će vas svi pitati!).

Deichmann 

7. Casual patike

I za kraj – ne zaboravljamo na patike. I tu ne odstupamo od pravila visokog đona, ali biramo minimalizam, posebno kada su u pitanju boje – jer one su ipak najnosiviji model našeg cipelarnika, te je važno da se lako uklope uz sve modne kombinacije.

Deichmann 

 Odabrane modele i novu kolekciju za jesen-zimu 2024. možete pronaći u svim Deichmann radnjama, kao i online.