Ako postoji žena koja zna kako da nosi vatrenocrveni ruž i divlju, razbarušenu kosu, to je onda definitivno britanska lepotica, Suki Waterhouse. Uostalom, zar nije upravo ona osvojila najpoželjnijeg i najseksepilnijeg muškarca na svetu, Bradley Coopera? Sorry Manganiello, ali Bradley ipak ima prednost. 

Suki koja izgleda tako krhko, mladoliko i glamurozno bilo gde da se pojavi uspela je da opčini i vizionara modne kuće Burberry, Christophera Baileyja koji je do juče omiljenu Caru Delevingne zamenio verodostojnom naslednicnom, lepšom polovinom holivudskog glumca.

(Burberry čizme od velura: Hit model koji će svaka žena želeti)

Već poslednje dve sezone Suki otvara i zatvara Burberry revije, a stalni je član i kampanja engleske kuće. U najnovijoj za liniju ruževa koji su napravljeni od listića čaja, lavande i šipka nalazi se čak 28 najveličanstvenijih nijansi crvene i ciklama boje, kao i nekoliko nijansi nude koja je sve više u trendu, dok sama kolekcija nosi jednostavno ime Burberry Kisses.

(Pogledajte Burberry kolekciju za jesen / zima 2015)

Kampanju u kojoj je Suki stilizovana u trenč je uslikao Mario Testino, a uloga partnera je pripala zavodljivom manekenu George Le Pageu. Hemija je itekako bila prisutna dok su se Siki i George stilizovani samo u šal autentične Burberry šare smeškali i flertovali s kamerom.

Ne znamo šta će Bradley da kaže, ali ovaj par je izgledao više nego zaljubljeno dok je Mario fotografisao. Neka glumačka karijera na pomolu?