Čuveni dizajner koji je prekrojio Puccijev dnk lansirajući brend u sam krug najpoželjnijih modnih kuća, vratio se pod okrilje kreatora u čijem timu je na samom startu karijere i radio! Cavalli koji spada u najuticajnije i najjače dizajnere današnjice je odlučio da krunu, odnosno tron svoje kuće preda u ruke njemu itekako sličnog po senzibilitetu, Dundasu koji se na prohujalom FW izdanju oprostio od Puccija, kolekcijom koja je imala astro motive.

A Dundas i Cavalli su idealan i savršen par!

Peter je naime radio kod slavnog italijanskog kreatora u periodu od 2002 do 2005.godine, nakon čega je prešao u modnu kuću Pucci u kojoj  se zadržao skoro 7 godina! Njegov redizajn odeće s potpisom Emilia Puccia (kompletnom brendu je dao novi identitet, kreirajući glamurozne, party i seksi modele) ispratio je i Roberto koji je izabrao da ga upravo Peter nasledi.

(Zaljubili smo se u prolećnu kampanju Emilia Puccia)

"Ovo je za mene kao povratak kući. Velika mi je čast ukazana samim predlogom da preuzmem kormilo od takvog velikana kakav je Cavalli. Jedva čekam da nastavim tamo gde je on stao,“ izjavio je Dundas nakon predstavljanja.

Prvu kolekciju Dundasa za Cavallija videćemo u septembru na Milano Fashion Weeku kada će dizajneri predstaviti svoje prolećne kolekcije. Do tada, malo smo zumirali rad oba dizajnera i došli smo do sledećih zajedničkih tačaka slavnih kreatora...

# Pasija prema budnama

#Fanovi su efektnog, apstraktnog geometrijskog printa

#Kao i prema dramatičnom korišćenju resa i crne