Kada su se pojavili iznenada na samom kraju revije Valentino, Ben Stiller i Owen Wilson su iskoristili priliku ne samo da pokažu kako im fantastično stoje modeli italijanske kuće, već i da najave najnoviji deo filma Zoolander, u kom glume glavne muške uloge.

Međutim, saradnja između Valentina i glumaca se tu ipak nije završila. Pre neki dan poznata kuća je prezentovala promo fotografije koje nagoveštavaju da su Stiller i Wilson možda i zvezde kampanje koja će ispratiti njihovu najnoviju kolekciju.

(Dior and I: Modni film koji jedva čekamo da vidimo!)

Zabavne fotografije na kojima Ben i Owen se prilično zabavljaju skakući ispred simbola Pariza, Ajfelovog tornja, nastale su nakon završetka revije kada se ekipa modela i glumaca zatekla na pariskim ulicama, okružena znamenitostima prelepe francuske prestonice. 

Naime, na objavljenim fotografijama Ben koji glumi Dereka Zoolandera i Owen koji u pomenutom filmu igra Hansela McDonalda, poziraju u modernim sportsko, vojničkim jaknama jarkog dezena iz aktuelne kolekcija Valentina, pored modela Xiao Wen Ju i Tilde Lindstam. 

Zoolander 2 bi trebao da se pojavi u bioskopima tek početkom 2016. godine, a trenutno se snima na ulicama Rima. U najnovijem delu, takođe će glumiti Will Ferrell koji će opet zaigrati ulogu podmuklog modnog dizajnera Mugatua. Od novih lica, tu je prelepa Penelope Cruz a najavljeno je da će se ekipi pridružiti i neki supermodel, ali za sada nije poznato još ko.

Cara? Perhaps, perhaps.