Georgia May Jagger & Disney? Ova kombinacija zvuči toliko dobro da ne možemo da dočekamo da vidimo krajnji rezultat! Mada, do njega ima još podosta, s obzirom da je realizacija planirana tek za septembar kada će biti održana specijalna izložba u okviru London Fashion Weeka, čiji su akteri Georgia i Minnie.

Naime, poznata manekenka i legendarni cartoon studio Disney, akteri su zanimljive foto-instalacije koju je podržao i pomogao British Fashion Council a koja će za glavnu zvezdu imati Minnie Mouse, jednu od najpoznatijih Disney junakinja. Pretpostavljate, Georgia će "oživeti" nekoliko Minnie Mouse izdanja, tačnije stil koji je vickasta i simpatična Disney junakinja nosila od početka pa do danas u crtaćima. 

Za fotografije će se jednim delom pobrinuti i Jagger koja je sama pasionirani zaljubljenik u svet fotografije. Inače, Georgia je već sada pozvala sve fanove na svom Instagramu da šeruju ideje za ovaj projekat, koristeći hashtag #minniestyleuk

"Oduvek sam bila opsednuta Disney svetom, a posebno likom Minnie Mouse. Ovo je moj treći projekat koji je povezan sa Minnie Mouse, ali prvi put da 'glumim' baš Minnie Mouse koja ima autentičan stil koji je osveživala i menjala unazad nekoliko godina. Koliko sam ja samo upućena, Minnie je u crtaćima nosila preko 200 kombinacija.  Želja nam je da vidimo kako ljudi doživljavaju Minnie pa ćemo se fokusirati na Minnie iu 21. veka."

Jagger i Disney su za ovaj projekat angažovali englesku dizajnerku Ashley Williams koja je do sada već osmislila nekoliko kreacija, nadahnuta likom Disney junakinje. U kolekciji se nalazi šešir inspirisan Mininim ušima, torba, kao i suknja sa motivom malene i simpatične Disney junakinje koja je prava princeza u moru Disney junaka.