Ovogodišnja revija “Young Walk” održaće se u Kući Kralja Petra pod sloganom “White heaven” i okupiće veliki broj mladih dizajnera i ljubitelja modne industrije. 

Cilj ove revije je afirmacija i promocija studenata dizajna i mladih dizajnera iz Srbije. Žiri u sastavu priznatih imena iz modne industrije proglasiće najboljeg i najperspektivnijeg mladog dizajnera. Pravo učešća na konkursu imaju studenti dizajna, kostima i svi oni koji se bave modnim dizajnom.

Dizajneri mogu prijaviti na konkurs svoju kolekciju odeće, a svaki dizajner prikazaće dve odabrane kreacije na reviji “Young Walk”.  Prijavu treba poslati na mejl office.bnu@gmail.com sa naznakom učešće na reviji Young Walk do 8. juna tekuće godine.

Prijava treba da sadrži profesionalne fotografije kolekcije koju dizajner prijavljuje, kratku biografiju sa fotografijom kao i motivaciono pismo.

Ova gradska kulturna manifestacija ove godine održava se pod sloganom “B kao Beograd” a sve informacije o program možete pronaći na zvaničnoj facebook stranici Beogradske nedelje umetnosti.