Miljenica modne elite Kendall Jenner prvi veliki ugovor je potpisala za beauty giganta Estee Lauder krajem prošle godine.

Nakon toga vrata su joj bila otvorena momentalno i kod Marca Jacobsa, Karla Lagerfelda, Balmaina i drugih poznatih dizajnera koji su želeli da bukiraju mladu i fotogeničnu Kendall kojoj je prognozirana velika karijera u modelingu.

(Kendall Jenner: Manekenkina haljina s potpisom Calvina Kleina izazvala negativne komentare) 

Od tada je prošlo pola godine. Kendall je za to vreme uspela da se nametne kao jedna od top 5 manekenki na revijama najjačih dizajnera ali i kao devojka čiji korak u stopu prati horda paparaca. Ova IT 19-godišnjakinja je takođe uspela da snimi dve kampanje za Estee Lauder.  

Treću vam donosimo ovde...

U poslednjoj po redu EL kampanji, Kendall je promo lice najnovijeg parfema renomirane kuće, Modern Muse Le Rouge. U skladu sa nazivom parfema, Kendall je pozirala u savršenom crvenom kostimu koji je ispratio njenu vitku liniju.

(Kako Kendall nosi pruge ovog leta)

Kompletan look nadograđen je crvenim salonkama i crvenim ružem pa je na taj način crvena u paru sa Kendall savršeno prenela na set moćan line koji prati parfem: Be daring. Be an inspiration! 

Pogledajte video koji je ispratio kampanju: