Ukoliko su vam se modeli koje ste videli na nedavno održanoj Versace reviji ( koja je održana u sklopu Nedelje muške mode) učinili premuževnim i miljama daleko od androgene lepote ( koja je imperativ ne samo na muškim revijama već i ženskim), niste jedini koji su imali takav utisak.

Za to je zaslužna Donatella Versace koja je odlučila da premota nekoliko godina unazad ( da budemo precizniji deceniju) i "iskopa" nekoliko muških modela iz devedesetih i s početka 21. veka koji su nosili modele kreirane od strane kultnog Giannija Versacea. Tako smo na poslednjoj reviji imali prilike da vidimo Jordana Barreta i Lucky Blue Smitha, dva kultna modela koja su bila među omiljenim modelima tragično preminulog kreatora. 

Scott Barnhill

Tokom devedesetih i početkom 21. veka, Scott Barnhill je bio jedan od najzaposlenijih modela na svetu. Sve velike revije nisu mogle da prođu bez njega, kao ni editorijali, kampanje. Radio je za najbolje: Saint Laurent, Dolce and Gabbana, i naravno za Versace. Zato je bilo sasvim logično da upravo on otvori poslednju reviju italijanskog brenda. Njegov autentičan look obožavao je i Steven Meisel koji je svojevremeno izjavio kako se Scott od svih muških modela najbolje slika.

Iván de Pineda

Argetinski model je u svetu modelinga uplovio još u tinejdžerskim danima i u Argentini važi za superstara modeling scene. Proslavile su ga kampanje za Chanel, Gucci ali i Versace. Da je njegovo pojavljivanje na reviji nakon dugogodišnje pauze bio epic momenat svedoči Donatellin post kojim se Ivanu zahvalila na gostovanju. 

Lars Burmeister

Pre više od deset godina, Burmeister je bio mlada nada modelinga. Lars je debitovao za Versace upravo tad, 2005. godine, a od tada smo ga često viđali u Versace kampanjama i editorijalima. Na ovoj reviji je dominirao stilizovan u pamučne pantalone, dugačku majicu, kožnu jaknu i bandanna maramu.