Johnny Depp i Vanessa Paradis. Jedan od najlepših (bivših) parova iz filmskog sveta. Ona chic, sofisticirana, krhka, drugačija. On, luckast, neukrotiv, gipsy, drugačiji.

Kad su se upoznali većina je prokomentarisala "pa, zamislite njihovu decu!". Godine su prolazile a njihova deca su odrasla i stvarno izrasla u prelepe mlade osobe koje poseduje tu autentičnost i neodoljivost koju su Johnny i Vanessa individualno ali i paru imali, i još uvek imaju.

To se pogotovo odnosi na prelepu i tako mladu Lily-Rose (16) koju smo primetili na aprilskoj reviji Chanela u Njujorku kada su deca poznatih bila u centru svetske pažnje.

(Nova modeling zvezda: Ćerka Johnnyja Deppa snimila prvi modni editorijal)

Lily koja ima krhku, sofisticiranu lepotu na majku i pune usne i zavodljive oči na oca je očito ostavila veliki utisak na Karla Lagerfelda koji joj je dao jednu od glavnih uloga na poslednjoj Chanelovoj reviji, održanoj u Parizu (nedavno završena Nedelja visoke mode) kada je ćerka slavnog para postavljala žetone u improvizovanom kazinu.

Sve ovo je vodilo ka tome da ćemo Lily uskoro videti i u nekoj kampanji francuskog brenda, samo što niko nije očekivao da se to desi baš sad kada je Lily još uvek teen. Ali, sad je već zvanično: nova zvezda modelinga je mademoiselle Lily-Rose Depp!

Naime, 16-godišnja ćerka Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis je novo lice Chanelove kampanje za jesenju kolekciju naočara. Ovom kampanjom mlada Lily je nastavila stopama svoje majke koja je Chanelov ambasador od 1990. godine kada je započela saradnju sa francuskom kućom reklamirajući torbu Girl.