Bivša urednica magazina Lucky ima impresivan nov posao koji bi svako poželeo: izvršna direktorka modnih saradnji pri Instagramu!

Znamo da ne zvuči baš idealno ali engleska titula je daleko primamljiva (head of fashion partnerships at Instagram) i daje nam priliku da zamislimo koje će sve zanimljive i kreativne poslove obavljati Eva pri najpopularnijoj društvenoj mreži. Fejs? Šta je to?

Nova radna funkcija Chenove nije došla preko noći. Eva spada u jedne od najaktivnijih i najpopularnijih korisnika na Instagramu, a posebno je postala poznata po fotografijama obuće i torbi, i to fotki na kojima su stalno u fokusu njene  prekrštene noge na zadnje sedištu kola, obuvene u stylish cipele.

Naravno, vest o novom poslu Eva je podelila na Instagramu ( a gde drugde?).

Fotku koju je Eva uslikala ispred sedišta firme prati i tekst: Moram da podelim sa vama radosnu vest od koje još uvek ne mogu da se oporavim! Naime, pridružila sam se briljantnom i kreativnom timu Instagrama kao izvršni direktor modnih saradnji!" 

Na novu poziciju, Eva je došla tri meseca posle odlaska iz magazina Lucky. Ovaj iznendani čin, Eva je objasnila odlukom da se više posveti svom šestogodišnjem sinčiću, Renu.