Iako nam se čini da se krug modeling zvezda koje rade punom parom proširio, to ipak nije slučaj. Još uvek u epicentru dešavnja i kampanja su tek Kendall, Gigi i Lara Stone koje ove sezone nose najveći broj  Fall kampanja koje se snimaju za kolekcije koje ćemo videti u septembru u prodaji. Ekskluzivnost više nije rezervisana za modne magazine i portale, objave kampanja idu direktno na Instagram profile dizajnera, modnih kuća i samih lica. 

Nakon što smo se oduševljavali kampanjama Givenchyja i Marca Jacobsa u kojima su uloge zvezda pripale kolegama ( Donatella) i slavnim licima iz sveta muzike i filma (Cher, Winona Ryder, Willow Smith) red je došao da se malo fokusiramo na modeling zvezde. Naravno, našu pažnju je najviše privukla Lily-Rose Depp, buduća velika modeling zvezda ako nas pitate.

Nakon Lily, ove nedelje pažnju svetske javnosti je privukla vest da je Gigi Hadid zvezda jesenje kampanje britanskog brenda Topshop. Gigi je na mestu promo lica nasledila Caru Delevingne. Gigi je u klasičnim pozama fotografisao Tyrone Lebon.