Raskalašna žurka, alkohol koji se toči u litrima, šljokice po nogama, kosi, mokra tela, haljine koje više otkrivaju nego što pokrivaju, poluzamračen bazen, mračne sobe... ovo je bila tema, odnosno moodboard poslednjeg, provokativnog editorijala u režiji magazina W koji je sklon sličnim kontroverznim, editorijalima koji provociraju svojom tematikom, pozama ali i zvezdama.

Prošle godine u septembarskom broju "provokacije" su stizale od strane Darije Werbowy, Kate Moss, Lare Stone koje skoro da nisu ništa nosile sem ležernih, oversize džempera od mohara i crnih, dubokih čizama.

Ove godine, Edward Enninful, glavni fashion i style direktor magazina je odlučio da septembarska zvezda bude Gigi Hadid koja je uveličala naslovnicu, dok je za editorijal angažovao Miley Cyrus, Emily Ratajkowski, Joan Smalls i Amber Valettu koje su fotografisane u jednoj Studio 54 atmosferi, ali ovoj koja pripada 21. veku i L.A. svetu. 

Iza objektiva je bio Mert Alas, jedna polovina slavnog dua Mert i Marcus, koji je postovao nekoliko fotografija editorijala na svoj profil uz propartni tekst "Saturday Night Live".

A na fotkama: anđeo Victoria's Secret tima, Stella Maxwell sa komadom torte ispred Miley koja je u toplesu; Joan Smalls bez trunke odeće u bazenu, Amber Valetta koja skida dečku jeans otkrivajući njegove bokserice; Emily Ratajkowski na stolu raširenih nogu dok joj muškarac ljubi kolena.

Rekosmo mi, raskalošnoo!