Američka glumica Kristen Stewart i poslednja miljenica Karla Lagerfelda koja se do sada već pojavila u nekoliko Chanel kampanja, prateći najnovije kolekcije francuske modne kuće iz prvih redova na Fashion Weeku, pojaviće se u najnovijem Chanelovom filmu!

Kako prenosi sajt WWD, zvezda serijala Twilight će igrati glavnu zvezdu u filmu koji će režirati Karl Lagerfeld a koji će biti prikazan na sledećoj Métiers d’Arts reviji koja će se održati 1. decembra u Rimu.

Režiserska palica je opet naravno poverena Karlu koji je već prošlog meseca, dva dana snimao određene scene u Luc Bessonovom pariskom studiju kratak film o Gabrielle Chanel, legendarnoj Coco. 

Stewart će glumiti mladu glumicu koja treba da impresionira dizajnerku, dok u filmu takođe glumi i Geraldine Chaplin koja je do sada nekoliko puta glumila Coco u Chanelovim filmovima.

Na pitanje zašto Kristen, Lagerfeld je odgovorio: “Gledao sam je u njenom poslednjem filmu Still Alice u kom je odigrala krajnje uverljivo lik ćerke žene koja boluje od Alchajmerove bolesti. S druge strane volim taj njen drčan stav. Ona se često svađa sa režiserima, sa producentima, stalno joj nešto smeta. To me zabavlja."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija