Rijaliti zvezda je i pre nosila Dundasove modele dok je on bio na čelu Emilia Puccija, a kako prenosi američki Vogue, Peter je vernost Kardashianove odlučio da nagradi, imenovši je novom muzom i savršenom Cavalli ženom!   

“Mislim da je Kim perfektna za ulogu Cavallijeve žene jer poseduje tu putenu senzualnost koju ima svaka Roberto Cavalli žena, kao i savršen odnos prema svom telu koje svakodnevno slavi!" 

Dundas je ipak napomenuo kako ne želi da postoji jedna vrsta Cavalli žene, odnosno da želi da estetika brenda bude bliska svim ženama koje žele da se osećaju slobodno.

Po Dundasu, Kim je žena koja poštuje sebe i vodi računa o svom telu, izgledu.  

“Obožavam susrete sa Kim. Ona je tako zabavna, tako društvena, super devojka koja obožava da se šali na svoj račun i koja ništa u životu ne doživljava preozbiljno. Njen život je često prehaotičan, stresan, pod lupom javnosti i pun obaveza ali ona uspeva da kroz njega korača sa lakoćom."

Kim je inače bila prva osoba koja je ponela Dundosovu kreaciju za Cavallija ovog maja na Met Gali, i verujemo da će nastaviti da nosi unikatne kreacije s Dundasovim potpisom, napravljene samo za nju!  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija