Ne treba puno da se priča o Andrejinim dostignućima u svetu mode.

Od samog pojavljivanja na sceni, ovaj model zbog svoje neobične harizme, energije i još bolje moći tranformacije uspeo je da oduševi ljude iz sveta mode. Modni blogeri i novinari, kreatori, modeli- svi su imali reči hvale i predviđali su veliku karijeru!

Ubrzo su počela fotografisanje za prestižne brendove, reklamne kampanje i rad sa najpoznatijim svetskim dizajnerima. Ipak ovo je za sada samo deo osvajanja modeling tržišta, jer ova manekenka sada ide korak dalje. 

(Veliki uspeh za transrodne modele: Andreja Pejić potpisala veliki beauty ugovor!)

Bar o tome govori zajednička fotografija sa Irina Shayk koju je Andreja postavila na svoj Instagram profil. Ništa nas ne bi toliko začudilo da ona nije napisala da njih dve trenutno rade na tajnom projektu, koji još uvek neće podeliti sa širom javnošću.

Instagram: AndrejaPejic

Upravo ova fotografija je uspela da pokrene lavinu komentara u kojima se spekuliše da bi Andreja uskoro trebalo da se priduruži Victoria's Secret modelima. 

Ako se to zaista dogodi, to bi bio veliki korak u Andrejinoj karijeri ali i big move on u modnoj industriji s obzirom da bi po prvi put jedan androgeni model postao član prestižnih anđela.

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija