Odmah moramo da priznamo da nije ni čudo što se baš Jessica Alba našla na Forbsovoj listi najbogatijih i najuspešnijih žena na svetu jer se lepa glumica ne zaustavlja. Dok je još uvek aktuelna vest o fotoshootu koji je radila za korejski brend MetroCity, Jess je uspela da pronađe novi poslovni zadatak. 

(Jessica Alba postala zaštitno lice brenda Metrocity)

I pored svih obaveza, zvezda filma "Grad greha" odrađuje sve ono što je unapred isplanirala. Tokom leta se šuškalo o lansiranju njene kozmetičke linije Honey Beauty iiii- konačno je ovaj projekat zaživeo! 

Promocija kozmetičke linije je održana u Trump Soho hotelu u New Yorku, a Jessica je bila pravo oličenje prirodne lepote ali i stila.

Za pojavljivanje na ovoj svečanosti Jess se opredelila za nežan, poptuno anđeoski look kada se pojavila u kremastoj čipkanoj haljini midi dužine sa potpisom dizajnera Jonathan Saundersa. 

Ova prelepa haljina je i slatka i seksi u isto vreme, i zato idealno predstavlja lepu Jess. Jonathanova kreacija je bila totalno efektna, tako da je uz nju bilo dovoljno uklopiti descentan nakit. A Jess je upravo to i uradila. Ceo outfit osvežila je svetlucavim minđušima i prstenom, dok je kosa bila svezana u elegantnu punđu. So stylish!

Što se tiče same kozmetičke linije Honest Beauty, ona nudi čitav asortiman proizvoda za lepotu žena, kao i bogatu ponudu za decu i bebe. Pored toga, Honest Beauty linija objedinjuje 17 proizvoda za negu kože i 66 make up proizvoda.

Moramo da priznamo da se Jessica odlično pobrinula da ova linija pokriva sve potrebe žene koja želi da naglasi svoju prirodnu lepotu i seksipil. 

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija