Glumica Eva Longoria se u poslednje vreme posvetila glumi, što je rezultiralo manjom zastupljenosti u medijima, ali vredelo je trudo jer je konačno njen rezultat rada podelila sa javnosti.

Lepa Eva se 17. septembra pojavila na crvenom tepihu u Holivudu, na promociji nove NBC komedije, Hot and Bothered. Društvo su joj pravili kolege glumici sa kojima je mesecima unazad sarađivala na setovima.

(Eva Longoria otkriva svoje tajne savršenog izgleda)

Pored fantastičnog povoda i još bolje atmosfere, nas je posebno zaintrigiralo njeno izdanje. Sasvim drugačije od uobičajenog, Eva je blistala u neobičnoj crnoj haljini midi dužine. Ona je fantastično istakla Evine zanosne obline, ali najvažnije- dala joj notu ženstvenosti i misterioznosti. 

Haljina ima fantastičan kroj koji prati liniju tela, a pored svedene siluete jedan detalj je učinio svoje. Isečene trake na grudima se spajaju i otkrivaju Evin zanosan dekolte.

Ovaj agresivan ton koji prati modna kombinacija ublažila je nežna šminka sa ružičastim tonom. I ona je bila dovoljna da upotpuni ovaj ultimativan look!

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija