Adriana Lima spada u one žene koje poseduju zavodljivu erotiku ne samo u telu, već i u licu, kosi, pokretu. Ona je žena koju oba pola obožavaju. Obučena i samo u jeans i belu majicu, Lima je oličenje seksepila... onog koji izgleda kao ekstaza. Bože, Marko, još nam nije jasno. Ali dobro...

Njena divlja, egzotična lepota bila je inspiracija mnogim dizajnerima koji su se utrkivali da angažuju brazilsku lepoticu za potrebe kampanje, editorijala i drugih modnih snimanja. Poslednji koji je odlučio da angažuje zanosu Limu je Marc Jacobs.  

Naime, poznati dizajner je za potrebe modnog editorijala koji je snimljen za oktobarsko izdanje američkog Elle-a izabrao kao partnerku Limu. Dok je za sebe odabrao odelo u stilu Dona Drapera, bivši kreativni direktor LV-a je svoju novu muzu obukao u krzno, proziran veš i crni saten. 

Inače, Lima je lice najnovijeg parfema s Marcovim potpisom koji nosi naziv Decadence.  

"Želeo sam ženu koja poseduje seksepil sličan onom koji je krasio Liz Taylor. Onaj koji se oseća 3 sobe dalje od nas. Tu erotičnost, senzualnost koju samo Adriana može da iznese. Mislim da svaka žena ima tu erotičnost u sebi, ali da je retko koja pokazuje, što je greota jer je to deo svake žene."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija