Tekstilni gornji sloj iz jednog komada i kompresijom formirani EVA đon čine ovu patiku vrhunski udobnom. Zajedno sa pločama za stabilnost, Tubular je patika koja je svoju funkcionalnost uklopila sa savremenim izgledom. Gornji deo izrađen je u formi čarape koja u potpunosti prijanja uz nogu i sastoji se od elastičnog materijala, čime pruža dodatnu podršku i daje poseban pečat urbanom stilu.

Andrej Žikić Artez

Tubular je odraz  kreativne, inovativne filozofije adidas Originals brenda. Prefinjen, prilagodljiv i  udoban, ovo je hrabar novi pravac dizajna patika karakterističan za brend sa tri crte.

Ova patika uklapa minimalistički dizajn obuće sa aerodinamičnom paletom boja. Svaki model sastoji se od neopren čarape i podrške na peti od brušene kože, do čvrstih delova za pertlanje koji su uklopljeni u lagani prelaz, uz beli srednji sloj podloge i EVA đon dvostruke gustine, koji je lagan kao pero.

Sara Jovanović

Tubular je izbor kako kreativnih ljudi širom sveta, tako i brojnih ličnosti iz urbanog života Beograda i regiona, među kojima su pevačice Sara Jovanović i Ida Prester, kao i grafiti umetnik Andrej Žikić Artez.

Ida Prester