U božićnoj priči koju potpisuje Christopher Bailey našle su se mnoge poznate ličnosti.

Sir Elton John je napisao muziku za mjuzikl "Billy Elliot" koji ove godine slavi 15 godina, a uoči premijere koja je održana 3. novembra u londonskom Victoria Palace Theatre, Christopher Baily je iskoristio priliku da okupi ekipu poznatih ličnosti i snimi video od 3 minuta o pravoj božićnoj Burberryja priči.

Glumica Julie Walters koja je glumila učiteljicu baleta mladog Billyja Elliota u originalnom filmu, Naomi Campbell, James Bay i Michelle Dockery samo su neki od poznatih lica koji su zaokružili ovu božićnu priču.

Osim zanimljivih fotografija ne možemo a da ne primetimo prekrasan crveni mantil kao ni crvenu svečanu haljinu sa staklićima i printom palmi koju je na snimanju nosila Naomi i čiji proces stvaranja je trajao više od 600 sati.

Romeo Beckham koji voli modu, ali i kamere odlično se snašao i na ovom snimanju. Nesumnjivo je da je postao prava mala zvezda.

Mario Testino još jednom je maestralno obavio posao u svojstvu modnog fotografa kampanje, a nama ostaje da uživamo u bajci. I prisetimo se klasika "Billy Elliot".

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

izvor: buro247.hr