Modni dvojac Dolce & Gabbana odveli su nas na ulice nekog šarmantnog italijanskog gradića na jugu Italije, gdje nikad nije dosadno... 

Negdje između štanda s voćem, simpatičnih stolova sa kariranim stolnjacima i tanjirima sa špagetama, estetike 50-ih i eksplozije boja i desena, koji su prekrili ženstvene haljine i odlične torbe, Dolce & Gabbana su nas zabavili i oduševili specifičnim la dolce vita duhom!

Dominiko i Stefano, zajedno sa celim kreativnim timom držali su se prepoznatljivog vizuelnog koncepta, koji je ovog puta došao u nešto obogaćenijoj varijanti. Italijanski temperament predstavljen je kroz eksploziju boja i specifičnu estetiku pedesetih koja slavi pravu ženstvenost.

Mornarske prugice i floralni deseni, čipka, raskošni vez i svetlucavo kamenje krase glavne dizajnerske komade koji nas uvode u specifičnu atmosferu mediterana pod okupanim suncem.

Kuća Dolce & Gabbana, zajedno sa modelima Lumom Grothe, Leila Nda i Pauline Hoarau, pronašla je savršenu formulu da nas podseti da bezbrižni prolećni i letnji dani ipak nisu toliko daleko, ali i da nas naredne sezone čeka obilje kolorita, neobičnih formi i desena koji slave ženstvenost!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija