Kada se pojavi neka nova devojka u modelingu, ispostavi se uvek sledeće: ona je mlada, izgleda sveže i prirodno i nosi neku neukrotivost u sebi, neku divljinu. Njena pojava mora da bude dramatična jer se pojavila na modnoj sceni u trenutku kada je ta ista prepuna zgodnih, privlačnih i fotogeničnih cura koje će učiniti sve da se zadrže na vrhu.  

Naime, samo pre 3 godine, Vanessa je bila obećavajuć student koji je odlučio da u jednom trenutku se oproba u svetu modelingu. Prvi kasting i Moody je već jedan od najpopularnijih modela današnjice: njeno lice se nalazi na bilbordima, ona je jedna od zvezda editorijala, a na poslednja dva FW izdanja ova zgodna brineta je radila najjače revije.  

U čemu je njen šarm?

U krhkom i seksepilnom izgledu koji podseća na Christy Turlington, Cindy Crawford ali i našu Natašu Vojnović. To joj je i obezbedilo angažman kod Korsa, jednog od najuticajnijih američkih dizajnera današnjice čije kampanje su uvek pune najzgodnijih i najlepših žena iz sveta modelinga. 

“Poznajem Michaela Korsa i njegov tim već neko vreme. Radili smo zajedno nekoliko revija još od 2014. Ovo je ipak moja prva kampanja za Korsa i prvi put da me je fotografisao veliki Mario (Testino) i Paul Cavaco, duo koji je neizmerno talentovan i divan. Većinu vremena na snimanju smo proveli smejući se i zabavljajući se." - izjavila je Vanessa.

Moody je inače rodom iz Luisvila (Teksas) ali se još u ranim dvadesetim preselila u Njujork, shvativši da je "Velika jabuka" mesto u kom će moći da ostvari svoje snove.

"Teksas baš nije toliko lud za modom. Tamo se moda bazira 24/7 nošenju jeansa, čizama i običnih majici. I neverovatnom broju flanelskih košulja. Ovde volim da se sređujem, ali obožavam i to što mi tempo života dozvoljava da nekad budem odevena potpuno ležerno, a nekad krajnje otmeno i sofisticirano."

Vanessa je pozirala za potrebe kampanje u atraktivnim, gipsy haljinama crno-crvene palete i visokim, urbanim platformama.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija