Kampanja je slikana u Argentini, u Buenos Ajresu, gradu koji nazivaju Parizom Juzne Amerike. Dizajnerka Clare Waight Keller izjavila je da je rad na kampanji bio veoma uzbudljiv i da je cilj bio stvoriti novu energiju Chloe brenda ove sezone. 

Antonina je, zajedno sa ostalim devojkama koje su nosioci kampanje, unela duh avanturistične, bezbrižne i nasmejane devojke slobodnog duha.

Fotograf Theo Wenner sa uspehom je dizajnerkinu ideju sproveo u delo, pa uz lepršavost odeće i pokreta prepoznajemo Chloe devojku na čijem je stvaranju radio veliki tim profesionalaca. 

Čačanka Antonina Petković je započela karijeru učešćem na Elite Model Look izboru koji organizuje agencija Models Inc. iz Beograda.

Agenciju vode top model Danijela Dimitrovska i jedan od najboljih agenata na ovim prostorima, Mirjana Udovičić. Počinje velika Elitova potraga za novim licima 2016.godine.

Kasting za nova lica agencije Models Inc. i učesnike Elite Model Look izbora za Srbiju za mladiće i devojke održaće se 30. januara 2016. godine u Beogradu, od 13-15h, u prostorijama agencije Models Inc., na adresi Majke Jevrosime 24.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija