Najnovija kampanja Rosie Huntington-Whiteley koju je uradila za denim liniju Paige, dokazuje da je ova lepotica u prethodnom periodu uživala u kalifornjiskom suncu i vikendima na plaži.

(3 odlične kombinacije za dan u režiji Rosie Huntington-Whiteley)

Savršeno preplanulog tena, dramatičnog make-upa i blago talasaste, izlomljene kose, Rosie je prašila seksipilom, ispred objektiva fotografa Adams Gellera.

Sunce, rastinje i vintidž kabriolet iza kojih se krije plaža su deo prve scenografije, a Rosie u ovom prirodnom okruženju, u denim šortsu i čipkanoj bluzi izgleda fascinantno. U ovoj kampanji lepa manekenka je imala priliku da prvi put predstavi aksesoare ovog brenda, kaiševe i boho marame. 

Pored toga, ovo je prvi put da je Rosie pored poziranja, učestvovala u samom konceptu snimanja. Fotograf Adams Geller je opisao kako je izgledala njihova zajednička saradnja: 

"Voleo sam da radim sa Rosie u prethodnim kampanjama, ali je ova zaista posebna, jer sam imao priliku da vidim i čujem njeno mišljenje i predloge. Bilo je zabavno imati nekoga ko odbija, prihvata predloge i razmenjuje ideje i sada kada razmišljam, ne mogu da zamislim bolju osobu od nje." 

Rosie takođe ima sva pozitivna iskustva sa snimanja, koje je opisala sledećim rečima:

"Veoma sam uzbuđena zbog lansiranja kampanje koju sam radila sa Paige timom, zato što sam bila uključena u mnoge kreativne procese i odlučivanje. Pored toga, uzbudljivo je da se pored modelinga nađete sa strane produkcije i vidite kako sve to izgleda zajedno, od početka do kraja. Mnogo strasti sam uložila u ovo i ne mogu da dočekam da svi vide ovu kampanju."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija