Ako ste se ikada zapitali kako bi Gigi izgledala kao brineta, a Kendall kao plavuša, Balmain je odlučio da vam demonstrira, dajući curama priliku da bar nekoliko minuta budu neka druga osoba, u ovom slučaju, kao njihova najbolja drugarica. 

Gigi i Kendall koje od samom starta modeling karijere važe za bliske i veoma dobre prijateljice, često viđamo zajedno na revijama najjačih dizajnera pa je sasvim bilo ok da na Balmain reviji koja je održana sinoć na Paris Fashion Weeku, prošetaju zajedno u jednoj efektnoj beauty transformaciji.  

Iako smatramo da bi devojke svakako trebale da zadrže svoje prirodne boje, moramo da priznamo da nam se svideo ovaj eksperiment francuskog dizajnera koji je učinio da devojke izgledaju nekako egzotično, nestvarno "noseći" boju kose koja je u potpunosti ista kao ona koju nosi njihova drugarica.

Frizer sa kojim Olivier već neko vreme sarađuje, slavni Sam McKnight je u razgovoru za Vogue izjavio da se francuski dizajner odlučio na ovaj potez u želji da "stvori malo iznenađenje".

Dve najaktuelnije manekenke današnjice nisu ipak bile jedine koje su nosile perike. Videli smo i Rosie-Huntington-Whiteley, prepoznatljivu po svojoj golden girl kosi, kao brinetu, dok je njena koleginica, brazilska manekenka Alessandra Ambrosio, inače brineta, na Balmain reviji bila atraktivna plavuša.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija