Beckhamova je izbacila četiri modela letnjih mini haljinica za shopping sajt My Theresa, koje su se odmah nakon premijere pojavile na sajtu gde od juče mogu da se kupe.

Sajt koji je produžena ruka prodavnice u Minhenu danas predstvalja jednu od vodećih online shopping stranica koja sarađuje sa najluksuznijim dizajnerima današnjice, kao što su Valentino, Dolce&Gabbana, Gucci i svi ostali članovi družine koja predstavlja visoku modu.

Nakon večere u Seulu koja je okupila imena tamošnje modne elite i predstavnike My Theresa kompanije, Victoria je prikazala ovu capsule kolekciju koja je sastavni deo njene linije koju potpisuje kao “Victoria, Victoria Beckham”.

Haljine potpuno oslikavaju senzibilitet i stil dizajnerke koja je i na nedavnom predstavljanju svoje jesenje kolekcije izjavila da kreira garderobu koju upravo ona, kao žena voli da nosi, a kada vidite haljine shvatićete i o čemu govori.

Sva četiri modela su sličnog kroja, lepršave i široke. Za obožavatelje bretela, Victoria je dizajnirala 3 haljine, jednu pink sa volanima, belu sa tufnama i jednu sa metalik odsjajem idealnu za veče. Pričali smo da su dizajneri vratili u život puf rukave, a Beckhamova ih je ukombinovala s belom haljinicom na štrafte, idealnu za vrele letnje dane.

Nema sumnje da smo oduševljeni ovom mini kolekcijom!

Ekskluzivna capsule kolekcija: Victoria Beckham kreirala 4 modela lepršavih haljina
Embedded Comments: FSI Server

Foto: My Theresa

Foto: My Theresa

Foto: My Theresa

Foto: My Theresa

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija