Vikend iza nas obeležio je francuski modni gigant Louis Vuitton koji je u Rio de Žanieru prikazao svoju najnoviju Cruise kolekciju.

Pred celebrity damama koje su verni fanovi Nicolasa Ghesiquierea, počev od Catherine Deneuve, Alicije Vikander i Mire Dume, na najneobičnijem mestu brazilskog mondenskog grada, ispred Niterói Contemporary Art Museum (a.k.a. MAC de Niterói) prodefilovale su manekenke odevene u komade koji su se stopili uz futuristički dizajn muzeja odakle se pruža veličanstven pogled na Atlantski okean i Guanabara zaliv. 

#Inspirisani Chanelovom kubanskom ektravagancijom, LV je odlučio da svoje goste odvede u tropski raj, sam Rio de Žaniero i to na njegovu najekstravantniju lokaciju, prelepi muzej Niteroi. 

foto: Instagram / Louis Vuitton Official

#Kompletna kolekcija je bila inspirisana motivima iz auto trka pa su profili velikog broja gostiju na Instagramu bili obeleženi potpisima "The races begin!"

foto: Instagram / Louis Vuitton Official

#V.I.P. gošće na čelu sa Deneuve su pratile kolekciju iz prvog reda, dok smo na pisti videli omiljene Nicolasove modele poput Mice Arganaraz, Lineisy Monteiro, Fernande Ly i Natalie Westling.

#Dominiral su haljine efektnog apstraktnog, grafičkog printa.

foto: Instagram / zacklyciouss

#Ovo je prvi put da je muzej bio scenografije jedne modne revije od kada je otvoren. Sam muzej je sagrađen 1910. godine, ali je otvoren tek 1996. godine. Ove godine, muzej slavi 20 godina od otvaranja.   

foto: Instagram / Louis Vuitton Official

#Gosti su sedeli na improvizovanim stolicama u vidu kutija koje su bile postavljene u cik cak po celom atrijumu muzeja.

foto: Instagram / Louis Vuitton Official

#Aksesoari su bili jednako atraktivni kao i modeli. Omiljeni? Mini torbe u duginim bojama, ali i malo veći modeli sa upečatljivim moto detaljima. 

foto: Instagram / Noormagazine

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija