W magazine nas uvek iznenađuje neverovatnim izdanjima, bilo da se radi o besprekorno stilizovanom editorijalu sa supermodelima u prirodnoj atmosferi, ili umetničkim fotografijama poznatih ličnosti u nadrealnim situacijama. 

Za septembarsko izdanje časopisa, kreativni i modni direktor W magazina Edward Enninful je zaista prevazišao sebe sa postapokaliptičnim fotografijama u kojima glavnu ulogu ima Rihanna. 

Fotograf koji stoji iza ovog neverovatnog shootinga je Steven Klein, koji je zajedno sa Terry Jonesom, urednikom, dizajnerom i fotografom poznatim po svom radu u D magazinu, pobrinuo da stvori neverovatan editorijal, a posebnu pažnju su obratili na logo i grafički izgled naslovnice. 

Prema saopštenju iz časopisa, snimanje je prvobitno zamišljeno kao kratki film, zasnovan na osnovu priče scenariste Andrew Kevin Walkera koji je napisao scenario za film "Se7en", iz 1995. godine.

"Dakle, ona živi u distopijskom svetu i veoma je neustrašiva, što je blisko Rihanninom personalitiju", rekao je Edward i dodao:" Ona se ne plaši, i to je ono što volim kod nje. Riri u editorijalu predstavlja lidera koji predvodi grupu ratnika koji se bore za slobodu izražavanja... u dalekom svetu u kome dominiraju mašine koje upravljaju mislima."

Koncept ne luta daleko od njene stvarne bad ass ličnosti, ali ni modni brendovi koji su zaokružili priču.

"Ona je kraljica. Kada sam pričao sa Rihannom, rekao sam joj da ne mislim da ona ne treba da nosi odeću sa piste, jer kraljica dobija odeću namenjenju samo za nju", objašnjava kreativni direktor Edward. 

Zato smo rešili da angažujemo dizajnere, kao što su Prada i Margiel, koji su uradili stvari prilagođene njoj i njenoj ličnosti. 

U nastavku pogledajte snimke sa ovog snimanja...

Foto: Instagram / wmag

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija