Da li ste i vi nestrpljivi kao i mi?! Ako jeste, strpite se još malo pošto nas dani dele od premijernog prikazivanja prve kolekcije belgijskog dizajnera za čuveni francuski brend sa čijeg je "trona" istupio Hedi Slimane. Naime, juče je Saint Laurent objavio na svojim društvenim mrežama prvi vizual prolećne kolekcije, neku vrstu teasera koji najavljuje prvu kolekciju Vaccarella za slavnu kuću.

Na crno-beloj slici koju je uslikao duo Inez i Vinoodh, vidimo provokativnu i seksi Anju Rubiik na mostu iznad Sene, kako pozira u prilično izazovnom i izrezanom unikatnom bodiju, opšivenom biserima, nitnama i sitnim kristalima, preko kog nosi teksas jaknu, dok joj se na samom obodu bokova oslikava bela linija od kupaćeg.    

Biće da je Anthony Vaccarello bio savršena zamena Slimaneu koji je u estetiku i dnk Saint Laurenta uneo rokenrol hemiju i edgy stil, s tim što nam se čini da Vaccarello teži više vamp, seks izdanjima nego buntovničkim, lošim devojkama, a u tome mu itekako pomaže njegova muza, Anja Rubik.

Vaccarello će svoju prvu debitantsku kolekciju prikazati na Pariskoj nedelji mode, 27. septembra.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija