To je prenela i na svoj  blog Man Repeller, koji je danas jedna od vodećih adresa za sve koji modu, kao ni svoj lični stil ne shvataju potpuno ozbiljno.

Man Repeller, danas ima više od 15 zaposlenih i posvećen je više kvalitetnom sadržaju, nego trendovskim tekstovima za široke mase. 

U sklopu ove nove strategije koju je Leandra razvila na svom više nego uspešnom portalu, osmislila je i video platformu na Youtube kanalu, putem koje objavljauje duhovite i vrlo originalne snimke svojih avantura u Njujorku, ali i zanimljive intervjue.

U rubrici koju je nazvala  "The Chatroom", ugošćuje osobe koje je inspirišu, a sa kojima onda u formatu od svega nekoliko minuta razgovara o njihovim karijerama i uspesima, dok istovremeno razmenjuje savete o modi, životu.

Tako ju je poznata dizajnerka Jenna Lyons, jednom prilikom učila kako da zatvorenih očiju nanese ruž na usne i kako pravilo da podvrne rukave košulje, dok je Ines de la Fressange sa Leandrom podelila šta to svaka Francuskinja mora da poseduje u ormaru.

Osim njih ugostila je i Alexu Chung, Iris Apfel, Karlie Kloss, Lenu Dunham, Diane von Furstenberg i još niz čuvenih žena koje je inspirišu.

Pogledajte jednu od njenih urnebesnih epizoda snimljenih na ulicama Njujorka:

Izvor: buro247.hr
Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija