Sinoć je Pariz bio u potpunosti u znaku Saint Laurenta!!

Čuvena francuska kuća je zatvorila prvi dan PFW-a glamuroznom revijom na kojoj je za SL debitovao Anthony Vaccarello seksi kolekcijom za nestrašive, moćne žene. Za inspiriaciju belgijskom dizajneru su poslužile večne muze Yves Saint Laurenta, među kojima jedno od značajnih mesta ima i sinoćna specijalna gošća, kultna Jane Birkin koja je sedamdsesetih bila najstilizovanija dama na planeti!

Iako su svi pohrlili da vide novu kolekciju u slavnim prostorijama kuće na Blulevard Saint-Germainu, veliku pažnju svih prisutnih je ukrao fantastičan trio na čelu sa Jane koja je na reviju novog kreativnog direktora kuće došla u pratnji dveju ćerki, takođe ikona francuskog šika - Charlotte Gainsbourg i Lou Doillon, koje su sa majkom došle stilizovane u famoznu messy kosu, prirodan look i crno-belu klasiku.

Možda i tri najzanimljvije i najstilzovanije Evropljanke u drugoj polovini 20. veka su bile prilično raspoložene, i neprestano su se osmehivale dok su pozirale okupljenim novinarima! Masa je vikala: "Jane, Jane!", dok su devojke, inače ambasadorke brenda. demonstrirale francusku nonšalanciju.

Ima li boljeg načina da počne nova era Saint Laurenta? Mislimo da nema! 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija