Kasting direktori i sami agenti Miu Miu brenda nikada nisu u manjku sa modelima, ali čak i pored Gigi Hadid i Anne Ewes postoji postoji veliki broj novih lica vrednih pažnje.

Ove sezone, novo otkrovenje u svetu modelinga je sedamnaestogodišnja Rina Fukushi iz Tokija koja se priključila Pradinoj ženskoj bandi donoseći kul vajb i neobičan izgled na modne piste.

Rina upravo sada završava sa svojim napornim rasporedima tokom modnog meseca, u okviru koga je učestvovala na svim glavnim revijama poznatih svetskih dizajnera.

Nakon osvajanja Nedelje mode u Tokiju, lepa manekenka je otišla korak dalje te je dobila priliku da nos kreacije poznatih svetskih dizajnera, poput Alexander Wanga, Marc Jacobsa, Bottegu Venetu,Chloé, i poslednje Miu Miu. 

Kao pravi ljubitelj fotografije, vintidž šopinga i putovanja, Rina je novo i sveže lice u svetu mode, zbog čega smo rešili da vam predstavimo 6 ključnih stvari koje bi trebalo da znate o njoj: 

# Nikada ne propušta priliku da kupi sebi neki vintage komad

Mislim da se moj lični stil odnosi na uklapanje tonova. Uvek razmišljam o tome kada se odevam. Kada kupujem, obavezno idem u second hand ili vintidž radnje u Njujorku, Parizu i Mianu, a kada sam u Tokiju šoping obavljam u omiljenoj vintidž radnji. Tamo možete nađi veliki broj odličnih stvari iz ere sedamdesetih, sa uticajem rock ’n’ rolla.

Foto: Instagram / filipinosinfashion

# Naučila je osnove modelinga na Louis Vuitton reviji

Moja prva previja u Parizu je bila za Louis Vuitton, za sezonu jesen/zima 2016., i svi su bili veoma ljubazni prema meni. Ovo iskustvo je delovalo veoma stimulativno na mene, te sam imala osećala kao da sam naučila mnogo toga. Najviše zahvaljujuči tome što sam pažljivo pratila kako Nicolas [Ghesquière] i ceo tim međusobno sarađuju. 

# Za nju, sve se zasniva na odeći

Zaista je pravo zadovoljstvo kada možete da osetite odeću. Kada radim, osećam se veoma uzbuđeno zbog toga. Želim da nastavim da izražavam sebe na različite načine, u okviru modelinga, ali i van. 

Foto: Instagram / filipinosinfashion

# Najbolji deo posla? Prilika da otkriva nova mesta. 

Volim da budem u Njujorku! Ove sezone sam tamo bila dve nedelje pre svoje prve revije, pa sam imala šansu da istražujem i upoznajem grad. Generalno, kada radim revije, pokušavam da vidim nešto više od svakog mesta u koje putujem.

# Zaluđenik je za animaciju

Volim rad Studia Ghibli i Hayao Miyazakija. Princeza Mononoke i Moj komšija Totoro su moji omiljeni animirani filmovi.

# Njen glavni hobi je zabava sa kamerom i uživanje u muzici

Kada sam sa svojim prijateljima, volim da slušam muziku, a često sa porodicom igram karaoke. Ponekad, fotografišem svoje prijatelje, ili samo dokumentujem određene momente. Bila sam iznenađenja koliko sam se zabavljala sa svojom kamerom, dok sam u pauzi čekala da počne revija.

Foto: Instagram / ellegirl_jp

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija