Hteli to da priznamo ili ne, u današnjoj eri društvenih mreža i super popularnog Instagrama dosta svog vremena odvajamo za pravljenje dobrih fotografija, koje na najbolji način predstavljaju naš način života, ali i najveću strast.

Od hrane i enterijera, do najboljih outfita (#ootd) i cipela- mi prosto obožavamo da svakodnevno sa svojim pratiocima delimo sadržaj na Instagramu.

Naravno, to zahteva pravu posvećenost jer za uspešnu fotku važno je da pronađemo pravi ugao i idealnu poziciju svetla.  Ali ne bojte se, niste sami. Čak i jedna od najpoznatijih modnih ikona, Sarah Jessica Parker zna šta podrazumeva borba za pravljenje savršene Insta fotke.

Poznata glumica nam je to dokazala tako što je ovog vikenda pokušavala da, na stepenicama svog stana u Njujorku, napravi perfektnu fotku svojih svetlucavih srebrnih Mary Jane cipela.  

Dok je u ruke uzimala svoj telefon, Sarah se trudila da bude diskretna, ali svaki dobar Instagramer zna da morate da zauzmete savršenu poziciju- bez obzira na okruženje. 

Foto: Profimedia

Ipak, još nešto nedostaje... Kako je poznata glumica ocenila, da bi fotka bila uspešna potrebno je dodati neki efektan aksesoar: Sarah je izabrala crni šešir savršen za jesen!

Foto: Profimedia

Nemoj da se stidiš SJP, svi mi to radimo.

Na kraju Sarah je visoko podigla telefon, dok je pokušavala da usnimi cipele zajedno sa šeširom koji je pažljivo stavila pored njih.

Foto: Profimedia

Poznata glumica je kasnije objavila fotografiju na svoj Instagam, ispod koje je napisala: "Moje torbe su spakovane i ja sam spremna da pođem. SJ." 

Foto: Instagram /sarahjessicaparker

Njena fotka je uspela da osvoji 40.200 lajkova do sada- a mi to zovemo uspešnom Insta fotkom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija