Sinoć je u neobičnom prostoru Kenozoika premijerno prikazana  dugoočekivana KENZO x H&M kolekcija pred beogradskom publikom uz modno - igrački performans i defile probranih komada koje su prvi poneli Ana Stanić - kantautorka, Danijela Dimitrovska - top model, Aleksandra Duende - DJ umetnica i Ivan Mileusnić - koreograf i plesač.

Kombinacije smelih animal printova, naglašene boje, interesantni krojevi i sjajne teksture, inspirisane urbanom džunglom, pobudile su veliku pažnju ljubitelja mode i javnih ličnosti, među kojima su glumci Mirka Vasiljević, Slaven Došlo, Maja Šuša, modni kreatori Verica Rakočević i Saša Vidić, prošlogodišnja ambasadorka Anastasija Ražnatović, voditeljka Sandra Perović, Marija Tarlać, modni fotograf Miloš Nadaždin i mnogi drugi.  

„Savršena kombinacija boja, neverovatan sklad različitih materijala i specifičnih formi modela čini ovu kolekciju zaista posebnom. Oduševljena sam kako je H&M spojio francuski šik kompanije Kenzo sa uličnom modom. Sve je istovremeno tako efektno i ekstravagantno“, istakla je Ana Stanić, muzička zvezda koja važi za jednu od najbolje odevenih žena u Srbiji“.

Eksplozivna paleta boja, elementi veštačkog krzna i upečatljivi detalji su ono što je Aleksandri Duende posebno privuklo pažnju.

„Svi komadi su šik i nosivi. Posebno mi se dopadaju haljine i kimono sa dva lica, koji može da se kombinuje u zavisnosti od prilike i raspoloženja. Kolekcija ovog modnog dvojca odiše energijom, avanturizmom i mladalačkim duhom“.

KENZO x H&M KOLEKCIJA biće u prodaji od 3. novembra  u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/