Jesen se odnosi na nove trendove, saveta za kupovinu, i preporuku komada koje možemo da zadržimo tokom narednih meseci.

Već smo vam sve rekli o džemperima, cipelama i torbama i dali vam sveobuhvatne informacije koje treba da znate o njima, a sada je vreme da upoznate četiti nova dizajnera, koji će se pobrinuti o nadolazećim trendovima, i možda garderobi koju nosite.

Predstavljamo vam tri nova i realtivno nepoznata dizajnera, na koje bi trebalo da obratite pažnju:

Carmen March

Carmen March je rodom iz Španije, u kojoj danas živi i radi, a svoj brend je pokrenula 2004. godine koji se bazirao isključivo na haute couture komadima, nakon čega se, od 2009. godine, posvetila ready to wear modi. P

ored angažovanja na svom ličnom brendu, Carmen je tri godine radila kao kreativni direktor Pedro del Hierro, u Madridu. Godine 2016, španska dizajnerka odlučuje da preimenuje svoj brend pod svojim imenom - Carmen March. 

Foto: Instagram / carmenmarch_official

Ono što je prepoznatljvo u njenom radu su savršena kombinacija ženstvenosti i praktičnosti. Sa oblicima i svetlošću kao glavnom temom, Carmen nam u svojim kolekcijama mahom predstavlja volane na haljinama, pantalone sa prorezima i perfektnim krojem.

Ona to opisuje rečima: Volim da obratim pažnju na senziblitet i strast žene.Takođe mi je važna estetika, ali i funkcionalnost u isto vreme. 

PageBreak

Miou Miou

Osnivač i kreativni direktor Miaou brenda, Alexia Elkaim je asistirala knitwear dizajernima iz  Current Elliott u Los Anđelsu, pre nego što se preselila u Njujork da radi kao muzički urednik i fotograf za magazine, kao što su V i CR Fashion Book.

Brend Miaou je lansiran u julu 2016. godine, sa parom farmerica za koje Alexia sa ponosom tvrdi da ističu žensku figuru, i odgovara svakoj figuri- dokazujući da nekad sve što vam treba je savršen par jeansa!

"Uvek sam pokušavala da nađem savršen teksas, koji će se u potpunosti laskati ženskoj figuri, i želela sam da napravim jeans koji će svi moji prijatelji želeti da nose."

Foto: Instagram / alexiaelkaim

Ono što je počelo kao strastveni projekat, zato što je Alexia želela da pronađe jeans koji će se prilagoditi njenom telu, pretovrilo se u kolekciju koju bi čak i dame koje ne vole teksas, poželele da imaju.

Ona je pronašla par vintidž pantalona na pojaci u Parizu, pre 10 godina, kada je počela da eksperimetniše sa njihovim oblikom, materijalom i siluetom. Rezultat je par farmerica koje u potpunosti odgovaraju svakoj ženskoj figuri, čak i damama sa većim oblinama, kao i vitkim. 

Sies Marjan

Brendom Sies Marjan upravlja Sander Lak, koji se već pet godina nalazi na čelu dizajna Dries Van Noten.

Osnivač brenda, Sander je nakon neuspešnog upisa režije u Amsterdamu, opredelio se za studije dizajna, kada je učio kod poznatog engleskog profesorke Louise Wilson.

On je početkom ove godine pokrenuo svoj lični brendu Njujorku, a neobičan naziv brenda se odnosi na imena njegovih roditelja. 

Foto: Instagram / siesmarjan

U njegovom radu moguće je primetii holandske korene, ali i bogate luksuzne i koloritne komade, koji su uspeli da ga izdvoje u masi drugih dizajnera. Sander u svojim kolekcija predstavlja cvetne i apstraktne printove, kao i kombinaciju ružičastih i žutih tonova.

"Osećam da se svet promenio, i da sistem zime i leta više ne funkcionišu. Smatram da dve kolekcije koje predstavljam, mogu biti jedna." 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/