Grad svetlosti. Jedna od najveličanstvenijih prestonica sveta sinoć je ugostila najskuplji show na planeti po kom su prodefilovale najzgodnije (a po mnogima i najlepše) žene današnjice noseći svetlucav, ekstravagantni donji veš čija vrednost je premašivala više od 7 miliona dolara!   

Ako je suditi prema nekim izjavama srećnika koji su obezbedili ulaznice za reviju, mnogim muškarcima u publici sinoćnih pola sata je bilo "najlepših i najsrećnijih" u životu. Razumemo ih u potpunosti jer nijedan brend sem VS nema u svom timu toliko "anđela" i dugonogih lepotica.

Ove devojke da izađu samo u bademantilu, verujemo da bi velikom broju muške publike bilo sasvim dovoljno...

Ali vratimo se na reviju koja je održana u omiljenom Chanel prostoru - Grand Palaisu koji je za potrebe showa bio prepun ljubičastih laserskih efekata, u skladu sa zaštitnom i prepoznatljivom bojom brenda i masivnim, svetlećim natpisom Victoria's secreta.

Među 51 modela, videli smo po prvi put na VS reviji i sestre Hadid, a posebno emotivan momenat (koji je izazvao najviše reakcija na netu) je bio izlazak Belle Hadid u momentu dok je na pisti nastupao njen bivši dečko Abel, poznatiji pod pseudonimom The Weeknd.

Bivši par je razmenio nekoliko nežnih pogleda, što je usijalo društveme mreže.

foto: Instagram / thekeyofstyle 

Iako su i Bella i Gigi opravdale očekivanja, moramo da priznamo kako je Kendall ipak od mlađih VS anđela izgledala najmoćnije i najsamouverenije, posebno u belom čipkanom vešu sa visokom kragnom i dekadetnim, crnim krilima.

Veče ipak nije samo pripalo modelima već i muzičkim gostima.   

Lady Gaga, u savršenim modelima pariskog dizajnera Azzedine Alaia, The Weeknd i Bruno Mars su priredili spektakularne nastupe tokom večeri koja je podeljena u 6 tematskih izlazaka: Road Ahead, Mountain Romance, Pink Nation, Secret Angel, Dark Angel i Bright Night Angel.

A odeća?

Pa sve ono što ste videli prethodnih godina, ali nekako svedenije i seksepilnije. To se posebno odnosi na modele koje su nosile Alessandra Ambrosio, Kendall, Joan i Gigi. Proziran, pročišćena bela i crna čipka, seksi saten, lepršavi til i šifon, provokativni, zavodljivi halteri i duboke čizme na pertlanje, sve to ogrnuto sa raskošnim, dekadentnim ogrtačima i masivnim krilima.

Mountain Romance je posebno izazvao nekoliko uzastopnih uzdaha sa modelima koji su izlazili u strukiranim, mini svilenim bluzama koje su bile opšivene vezom s tipičnim bavarskim motivima koji je dominirao i na dubokim čizmama od prevrnute kože.

Sam kraj je sačuvan za Jasmine Tookes koja je na pistu iznela skupocen Fantasy grudnjak od 3 miliona dolara koji je draguljar Eddie Borgo optočio sa preko 9000 sitnih kristala. Bilo mu je potrebno više od 700 sati ne bi li završio ovaj skupoceni brushalter koji teži 450 karata. 

Pogledajte na drugoj strani 8 najefektnijih izlazaka...

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/