Najveća želja svih modnih zaluđenika i ljubitelja je kada bi samo nakratko mogli da se vrate u prošlost kada su stvarali velikani mode - Dior, Yves Saint Laurent, Hubert Givenchy i jedna, jedina Coco Chanel. Nažalost, još uvek niko nije otkrio način da se preselimo u prohujala vremena.

Jedina opcija su nam video snimci i set fotografija koji dokumentuju to spektakularno vreme kada se stvarala žesntvena, veličanstvena damska moda koja je od svake žene činila da izgleda kao princeza, kao najlepša žena na svetu.

ELLE vas danas vraća u davnu prošlost u pariski atelje francuske dizajnerke Coco Chanel.

Slavna adresa Rue Cambon 31 u Parizu označava ulicu u kojoj i danas možete videti ekskluzivni Chanelov butik, dok je na trećem spratu iste zgrade apartman gde je Coco radila i primala goste do svoje smrti, 1971. godine.

Kako su izgledali njeni radni dani, i same revije u periodu od tridesetih godina prošlog veka pa do osamdeset i neke, videćete u ovom retkom snimku koji predstavlja nekoliko montiranih kraćih video snimka od 1930. do 1980. godine.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/