U okviru ponude The Spot prodavnica nalaze se ekskluzivne kolekcije poznatih svetskih brendova obuće i odeće. Ovaj premijum fashion sportsware store nalazi se u Beogradu na dve lokacije, u ulici Kneza Mihaila 20 i u tržnom centru Delta city I sprat, dok je u Novom sadu otvoren u ulici Pozorišni Trg 4.

Nike, Adidas, EA7, Colmar, Puma, Asics, Robe di Kappa, Reebok samo su neki od brendova koji će se naći u The Spot prodavnicama.

Ljubitelji ovih robnih marki imaće priliku da uživaju u najaktuelnijim premijum kolekcijama koje prate svetske trendove. Kolekcije su inspirisane sport i lifestyle stilovima na potpuno jedinstven način za žene i muškarce.

The Spot omogućuje potrošačima da iskažu svoj stil kroz širok asortiman odeće, obuće i aksesoara, a #markyourown postaće prepoznatljiv haštag ovog brenda na društvenim mrežama.

Italijanski Robe di Kappa će na našem tržištu po prvi put imati svoju oficijelnu premijeru u The Spot prodavnicama. Premijum kolekcije ovog brenda biće predstavljene kroz odeću za oba pola.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/