Ukoliko ste propustili najzanimljivije vesti i teme o kojima smo pisali u poslednjih sedam dana, ELLE vam donosi kratak osvrt na top 7 članaka...

Venčanje godine o kom bruji ceo svet!

Anna Wintour, stroga urednica američkog izdanja Voguea, čiji svaki korak pomno pratimo ovoga puta svu pažnju je prenela na ćerku mezimicu, Bee Shaffer koja se verila pre nekoliko dana sa markantnim Italijanom Francescom Carrozzinijem, sinom nedavno preminule urednice italijanskog izdanja Vogue-a, Franke Sozzani. Glavno pitanje? Koji dizajner će osmisliti venčanicu mlade dame!

Emma Thompson o glavnom problemu Holivuda!

Emma se ovoga puta u razgovoru za švedski chat show Skavlan osvrnula na gorući trend i problem Holivuda zbog kog nikada, kako kaže u intervjuu nije mogla da se preseli tamo. Po rečima 57-godišnje dive, Holivud ima veliki problem sa anoreksijom, a neke glumice skoro da uopšte ne jedu.  

Top modeli sandala za proleće

Reč je o privlačnim i upečatljivim cipelama u kojima ćete svakako biti primećene, a posebnu pažnju smo obratili i na udobnost, te smo sigurni da ćete jedva čekati da uskočite u mules sandale, kitten cipele i ravne papuče koje se smatraju jednim od najvećih trendova za 2017.

8 komada koje Amal Clooney nikada skoro da ne nosi

Amal Clooney spada u red najbolje odevenih dama čiji stil redovno pratimo. Ovoga puta u fokusu su nam bili modeli koje britanska advokatica retko kad nosi...

Najstilizovanija baka iz Italije je Srpkinja 

Žaklina je inače modna blogerka, a za svoj stil kaže da je mešavina najboljeg što je pokupila iz Poljske, Švajcarske i Francuske gde je živela. Ova stylish dama je baka dveju devojčica, a njena ćerka ima 28 godina, zbog čega stavlja haštag na svaku fotografiju #grandmotherwholovesfashion, odnosno baka koja obožava modu.

Ni Melania, niti Ivanka: Ova dama je prvo lice iz porodice Trumo koje je poziralo za neki modni magazin

Saznajte kojoj dami iz porodice Trump je pripala čast da uveliča američko izdanje magazina Hello.

Novi dom Novaka i Jelene Đoković

Srpski teniser i njegova supruga kupili su nedavno stan za 10 miliona dolara u luksuznom stambenom kompleksu u Majamiju, s pogledom na nepregledan okean. Mediji su dobili priliku da zavire u budući dom slavnog sportiste.