Njihova kolekcija visoke mode po prvi put je prikazana u Tokiju i to u vreme cvetanja trešanja koje su italijanski duo inspirisale za najnoviju kolekciju. Revija je održana u Nacionalnom muzeju u Tokiju uz romantičnu scenografiju prepunu stabala trešnje u punom cvatu.

Ružičasti i beli cvetovi protezali su se na 95 odevnih kombinacija za žene i muškarce koje su prikazane na pisti i definitivno su obeležili ovu novu kolekciju.

Na reviju su stigli i brojni poznati među kojima su Kelly England koja se naziva najmoćnijom ženom kineske mode, zatim Anna dello Russo koja je kao urednica japanskog Voguea radila u kreativnom timu revije, a tu su bili i Stephen Hung, Deborah Hung, Eriko Yagi i drugi.

Kao i obično, Dolce & Gabbana drže do ekskluzivnosti pa ni ovaj put nisu slali fotografije s revije medijima, pa smo kratki uvid u ono što se događalo iza i na sceni dobili kroz fotografije s Instagrama, kao i u videu koji otkriva kako su tekle pripreme za ovaj spektakl. 

Pogledajte u nastavku nekoliko fotografija sa Instagrama koje takođe otkrivaju delić atmosfere i kolekciju...

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/