Znamo je kao ćerku kralja popa Michaela Jacksona, ali ova 19-godišnjakinja ulazi oprezno u svet modelinga i glume: "U nekoliko navrata su moje reči bile izvrnute. Zato postoje stvari o kojima ne raspravljam javno." 

Simpatična Paris koja liči na mladu Sharon Stone i Madonnu, rado otkriva da zna da peva i svira nekoliko instrumenata, ali kako sama kaže još nije osetila potrebu da od toga napravi karijeru.

Međutim, svoj mladalački stav i očiglednu lagodnost ispred kamera i foto-aparata Paris je izrazila u SAVRŠENOM editorijalu koji je uradila za američki Vanity fair. 

U nizu fotografija, mlada Paris (19) izglede kao prava mala diva - sa stilom i stavom.

Fotografije ne samo da odaju počast ženskom Michaelu Jacksonu i Madonni, već ovoj mladoj dami daju osoben pečat svežine i mladalačkog bunta. 

Najupečatljivije slike iz editorijala sa Paris Jackson, pogledajte na sledećoj strani.

PageBreak

Iako je htela da postane astronaut ili veterinar, možemo samo da primetimo da smo na ovakav model dugo čekali i da za sada dosta dobro odgovara svom trenutnom pozivu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/