Šest godina nakon pauze iz couture sveta, Alaïa se trijumfalno vratio u Pariz uz pomoć kraljice pista - Naomi Campbell. 47-godišnja legenda britanskog i svetskog modelinga opet je svima održala lekciju hodanja na pisti, a sve nas podsetila da (nažalost) više tako moćnih modela poput nje, nema...

Vretenasta tamnoputa gizela je na pistu zakoračila sa ubitačnim samopouzdanjem koji je učinio da Naomi izgleda kao neko ko nije samo na tronu modelinga, već sveta - vrlo ubedljivo, moćno, sigurno i dominantno. Iako smo na reviji videli i Karlie Kloss, niko nije mogao da parira Britanki koja je imala dva izlaza tokom revije, ali sasvim dovoljna da svi oko nje podignu svoje smartphone telefone i krenu da šljkocaju i prenose uživo ne bi li ovekovečili ovaj momenat.

Naomi koja već odavno prihvata samo pozive dizajnera koji su joj lični prijatelji je otvorila je reviju odevena u kraću crno-belu bundicu da bi reviju zatvorila u svetlucavoj crnoj haljini.. Zahvaljujući kosi koja joj je bila stilizovala u crni, visoki turban Campbell je izgledala nalik egipatskoj kraljici Nefretiti dok je lebdela kroz publiku. 

Inače, britanska manekenka je dugogodišnja muza tunižanskog kreatora Azzedine Alaie, njegova stalna manekenka u kampanjama unazad 20 godina. Povratak na pistu je bila idealna prilika da vidimo ovaj duo zajedno u jednom velikom comebacku, s obzirom da Alaia ima običaj da odsustvuje i vraća se na couture scenu kad god poželi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/