Londonski brend Erdem je poslednji u nizu velikih kuća koje će za H&M osmisliti limitiranu kolekciju. Turski dizajner Erdem Moralıoğlu oplemeniće švedski high street brend sa romantičnim siluetama i cvetnim printom, i to ne samo u ženskoj kolekciji, već i muškoj. Kako prenose mediji, capsule kolekcija će biti mini presek najpoznatijih kolekcija i modela s potpisom Erdema. 

"Presrećan sam što mogu da sarađujem sa švdskim brendom, posebno što ćemo raditi na njihovoj prvoj saradnji koja podrazumeva i mušku kolekciju. Takođe se radujem prilici da radim sa Baz Luhrmannom, možda i najzanimljivijim režiserom današnjice," izjavio je Erdem.

Ovom saradnjom, Erdem nastavlja niz saradnji H&M-a i velikih kuća. Podsetimo se, pre londonskog brenda Šveđani su lansirali kolekcije nastale sa Kenzom (2016.), Balmainom (2015.) i Alexander Wangom (2014.)

Slavni australijski filmski stvaralac Baz Luhrmann (Moulin Rouge!, The Great Gatsby) imenovan je za režisera kampanje. 

Pogledajte u nastavku kratak trejler koji najavljuje kolekciju koja bi u prodavnicama trebalo da se nađe početkom novembra:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/