Dečko iza scene, kako je poznat u modnim krugovima, radio je za veliki broj brendova kao jedan od glavnih dizajnera, ali onih koji vrlo retko izlaze u javnost. 

Nakon što je diplomirao na univerzitetu Cornell University i to na smeru Arhitektura, Casey je radio za TSE, Narciso Rodriguez, Loewe i J. Mendela da bi se vratio u Narciso Rodriguez gde je do 2015., radio kao direktor dizajna ženskih kolekcija i aksesoara. Pre dve godine iz Narcisa prešao je u Acne Studios gde je bio zadužen za pre-fall i pre-spring kolekcije.

Očekivanja su da Cadwalladerov Mugler bude potpuno drugačiji nego onaj koji je dolazio s potpisom Kome. Mugler koji je poznat po tehno-seksualnosti, s fokusom na moćan kroj i struk, miks haute-couture i ready-to-wear mode, pod "vladavinom" Kome i Formichettia postao je sinonim za after-dark modu.

Caseyeva estetika više je okrenuta ka organskoj, soft modi koja bi mogla da oplemeni Muglerove naredne kolekcije i privuče novu klijentelu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/