Od kada se pojavila vest da je Meghan Markle već odabrala svoju venčanicu, svi mediji i poklonici mode utrkuju se da pogode kod dizajnera je odabrala buduća engleska princeza.

Neki smatraju da je u pitanju sigurno neki britanski brend s obzirom da su sve mlade dame koje su ušle u britansku kraljevsku porodicu sudbonosno DA izgovorile u modelu nekog engleskog dizajnera ili brenda, dok su drugi uvereni da će Meghan koja se već sada oglušila na nekoliko royal pravila, i na venčanju kontrirati te se opredeliti za nekog kreatora koji je iz njene rodne Amerike.

Ono u šta skoro pa niko ne sumnja je da će venčanica američke glumice biti veličanstvena i tema ne samo dana, već godina koje nam predstoje ako znamo kako svi pa i mi sedam godina posle venčanja Kate i William i dalje znamo da pišemo i diskutujemo o vojvotkinjinoj Alexander McQueen wedding kreaciji. 

Dok određeni mediji tipuju na Victoriju Beckham čije ime se takođe spominje, naš fokus je na venčanicama koje smo videli tokom prvog dana Couture Fashion Weeka u Parizu. Posebno na onim koje su nam prikazali Ralph i Russo i Giambattista Valli.

Georges Hobeika

Giambattista Valli

Ralph i Russo

Chanel

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/