Mnoge zvezde na velikim događajima odbijaju da odgovore na novinarska pitanja koja se tiču njihove garderobe i nakita. Ali, ako je to slučaj - Tom Ford neće pristati da ih oblači za crveni tepih.

Čuveni kreator "obrušio" se na lepotice koje odbijaju da odgovore na pitanje čiji model nose na velikim događajima kako što su dodele različitih nagrada u industriji zabave, pošto smatra da bi slavne ličnosti morale da pokažu malo zahvalnosti za to što dizajnerske haljine dobijaju besplatno.

"Ne oblačim te ljude. Ako vam dam haljinu besplatno, i neko vas pita ko je kreirao tu haljinu, vi morate da mu odgovorite. Pa zašto vam dajem haljinu besplatno?", objasnio je Tom Ford kako gleda na taj "bezobrazluk" velikih zvezda.

"Ja vam dam haljinu besplatno jer je to reklama. Ako vas neko pita 'čiju haljinu nosite', vi treba da kažete 'Toma Forda. I on je sjajan, napravio je ovaj model za mene, razgovarali smo, rekla sam mu da volim žutu i on mi je napravio ovu žutu haljinu'. To je ideja", kaže kreator.

Nekadašni glavni dizajner modne kuće Gucci kaže da je došao do tačke da zapravo mrzi da oblači "pojedince za crveni tepih", prenosi britanski Metro.

"Sećate se vremena kad su glumice na dodelu Oskara dolazile u odeći koju su zapravo kupile? Tamo negde, '70. godina? Sećate se toga? Tada je bilo mnogo više ličnog stila u tim pojavljivanjima na crvenom tepihu", kaže Ford.

"Ima nekih komada u mojoj novoj kolekciji za koje sam pomislio da bi, kada bi se našla neka žena koja ima hrabrosti, mogli da se nađu na crvenom tepihu. Ali, niko ih neće nositi, jer sve one žele haljine bez bretela, sa ugrađenim korsetima, koji im daju strukić, haljine u lepim bojama, tako da mogu da nose nakit, koji su takođe dobile od draguljara sa kojima imaju ugovor, da kose pokupe u male šinjon punđice", zaključuje svoj pregled te čudne simbioze modne i filmske industrije čuveni kreator.

I u pravu je, kad bolje razmislite. Zašto bi bilo ko bio dužan nekoga da oblači besplatno, samo zato što je taj neko filmska zvezda, zar ne?

izvor: Mondo

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/