Domenico i Stefano očigledno poseduju sjajan marketinški tim, s obzirom da u njihovim kampanjama poslednjih godina ne učestvuju "standardne" poznate osobe, već recimo deca poznatih ličnosti, popularni milenijalci sa Instagrama, a sada i podmladak aristokratije i to ne bilo kakve, već one britanske.

U svakom slučaju, publika koju D&G privlači u stanju je sebi da priušti verovatno kompletne nove kolekcije brenda.

Ipak, modni duo ne želi samo da privuče njihovu pažnju - tako što će ih pozvati da prvi vide kolekciju ili da sede u prvom redu na reviji, već im daje i ulogu manekena. Što je bio i slučaj i sa njihovom pre-revijom, koja sada već postaje tradicionalna.

U pitanju je kolekcija večernjih toaleta, pod nazivom “Secrets & Diamonds” na kojoj su zvezde bile čuvene britanske "millenials" devojke, ali isključivo one plave krvi.

Lady Kitty Spencer

Kitty je 27-godišnja rođaka princeze Diane i sa svojim velikim plavim očima i kosom, poprilično podseća na najvoljeniju britansku princezu. Kada je prošetala pistom u svetloplavoj haljini od svile i muslina, sa sve tijarom na glavi prisutni su bili zatečeni, jer kako strani mediji pišu, izgledala je poput moderne inkarnacije svoje pokojne ujne. Kitty je takođe bila zvezda i Dolce & Gabbana revije, kao i same kampanje za proleće-leto 2018.

Lady Violet Manners

Violet je najstarija od tri ćerke vojvde i vojvotkinje od Rutlanda. Ona i njene sestre u Velikoj Britaniji su poznate kao engleske Kardashianke.

Lady Alice Manners

Srednja ćerka od tri Manners sestre takođe je prošetala pistom, odevena u crnu večrnju haljinu ukrašenu kristalima u beloj boji. Alice je model i kolumnista.

Lady Eliza Manners

Naravno i najmlađa od sestara poznate elitne porodice, takođe se našla u ulozi manekenke nosivši jedan od večernjih modela haljina kolekcije za jesen/zimu 2018. Eliza je inače pevačica.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/